Tervetuloa kotiin

Luuwe Kodit Oy on perustettu vuonna 2010. Aluksi toimintamme keskittyi sähköalan suunnitteluun ja -projektien hallintaan. Olemme olleet mukana sadoissa rakennushankkeissa ja olemme havainneet teknisellä osaamisellamme olevan käyttöä rakentamisen alati muuttuvassa ympäristössä.  Pitkällinen kiinnostus rakentamista ja siihen liittyviä prosesseja kohtaan eteni vuoden 2019 syksyllä siihen pisteeseen, että päätimme laajentaa toimintaamme perustajaurakointiin. Ensimmäinen rakennushankkeemme käynnistyi joulukuussa 2020 ja valmistui marraskuussa 2021.

Terveellistä ja turvallista asumista

Johtavana ajatuksenamme on rakentaa terveellisiä ja turvallisia koteja Uudellamaalla kaupunkikeskuksien ja taajamien keskeisille paikoille. Terveellinen ja turvallinen koti rakentuu panostamalla rakentamisen laatuun rakentamisen kaikissa vaiheissa.

”Syy miksi panostamme turvallisiin ja terveellisiin koteihin, kumpuaa viitekehyksestä, jossa näen asumisolosuhteiden vaikuttavan voimakkaasti yksilön kykyyn kokea elämä arvokkaana. Edellä mainitut seikat ovat tulleet omakohtaisiksi huonosti rakennettujen tilojen aiheuttamien terveyshaittojen muodossa. Siksi haluamme rakentaa vain markkinoiden parasta laatua. (Hannu Kiiski, Luuwe Kodit Oy toimitusjohtaja)”

Luuwe Kodit urakoitsijana

Toimimme perustajaurakoitsijoina, eli etsimme tontin, hoidamme kohteen lupaprosessin, markkinoimme, myymme ja rakennamme kodin juuri sinua varten. Kohteemme toteutetaan joko vapaarahoitteisina tai RS-järjestelmällä. RS-järjestelmä on rahalaitosten suosittelema rahoitusjärjestelmä. RS-rahoitus turvaa sekä meitä rakentajana että sinua asiakkaana.

Toinen tukijalkamme on talotekniikan, ja varsinkin sähkötekniikan, osaaminen. Konsultoimme ja myös toteutamme useita hankkeita vuosittain.

Olet tervetullut seuraamaan some-tilejämme LinkedIn:ssä, Instagram:ssa ja Facebook:ssa