Tervetuloa kotiin

Luuwe Oy on perustettu vuonna 2010. Aluksi toimintamme keskittyi sähköalan suunnitteluun ja -projektien hallintaan. Olemme olleet mukana sadoissa rakennushankkeissa ja olemme havainneet teknisellä osaamisellamme olevan käyttöä rakentamisen alati muuttuvassa ympäristössä.  Pitkällinen kiinnostus rakentamista ja siihen liittyviä prosesseja kohtaan eteni vuoden 2018 syksyllä siihen pisteeseen, että päätimme vihdoin laajentaa toimintaamme perustajaurakointiin.

Terveellistä ja turvallista asumista

Johtavana ajatuksenamme on rakentaa terveellisiä ja turvallisia koteja Uudellamaalla kaupunkikeskuksien ja taajamien keskeisille paikoille. Meidän terveellisissä ja turvallisissa kodeissa on käytetty sellaisia materiaaleja ja nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja, jotka takaavat hyvän ilmanlaadun, teknisen seurattavuuden ja tätä kautta erinomaiset asuinolosuhteet. Kohteidemme yleiset tilat ja piha-alue ovat varustettu tallentavalla kameravalvontajärjestelmällä ja kohteemme on suojattu älykkäällä lukitusjärjestelmällä. Kohteissamme on myös sisäilman laatua mittaava järjestelmä, jota voit seurata älypuhelimellasi. Lisäksi voimme lisä varustaa kohteemme asiakkaan toivomilla elektronisilla valvontajärjestelmillä, kuten murtohälytinjärjestelmä tai valvontajärjestelmä ikääntyneemmän henkilön elinoloja valvomaan.

Luuwe Kodit urakoitsijana

Toimimme perustajaurakoitsijoina, eli etsimme tontin, hoidamme kohteen lupaprosessin, markkinoimme, myymme ja rakennamme kodin juuri sinua varten. Kohteemme toteutetaan pääsääntöisesti RS-rahoitettuina. RS-rahoitus on rahalaitosten suosittelema rahoitusjärjestelmä. RS-rahoitus turvaa sekä meitä rakentajana, että sinua asiakkaana.